Dårhus!

Kan man verkligen säga att det varit här i helgen! I torsdags ringde grannen och frågade om vi hade lust att vara hundvakt åt deras två jyckar. Och snäll som man är så säger man självfallet ja till det :-) Hundar är ju så mysiga så. Så vi har haft tre stycke bushundar här. Har förvisso gått ganska bra i det stora hela. Men har vart ganska fullt upp å hålla koll på tre yrväder. Bara det att få Maja att förstå att hon ska låta bli dom andra hundarnas matskålar var en historia för sig! Och gå ut med tre hundar i koppel som alla vill åt olika håll å trasslar fast sig! Huvvaligen! Efter första gången så lessnade jag och lät Maja springa löst istället. Vi provade ha dom andra två lösa men då sprang dom hem till sig direkt så man fick lov å hämta dom där eftersom dom inte lyssnade på oss. Så efter det hoppade vi över den idén.

I fredags kom Martins arbetskamrat å hälsade på. Han å Martin drack nån öl å jag nått glas vin å nån grogg. Kollade på lite filmer å spelade lite WII som han hade med sig. Lördagen vart bara slappdag. Innan arbetskamraten for hem glodde vi på två till filmer, blev Madagascar 2 och Snow Buddies. Kan rekomendera båda två! Har blivit en del filmtittande sedan vi fick hem projektorn. Blir väl iaf en film om dagen minst *fniss*

Idag var vi in till stan å hämtade lite foder åt stor-ormarna. Sen kollade vi på Godkänd Kvalitetshumor med Henrik Dorsin och så kollade vi lite Nile City. Försökt å matat lite ormar också. 4 av 6 matvägrade idag så känns mindre kul. Men men dom äter väl så småningom. Många ormar brukar ju kunna matvägra under vinterhalvåret. Känns mindre lockande med tigerpytonhannen vi får hem om 2 veckor som bara ätit själv en gång på tre år och måste tvångsmatas. Blir en ny erfarenhet det också, ska bli spännande. Han är 3 år och är 1.5m. Våran hona är 1-2 år och är 2meter, så han borde vara minst en meter till. Och tydligen har han lite humör också. Som sagt. Blir spännande :-)

Hoppas ni andra haft en fin helg och är mycket piggare än vad jag är nu i skrivandets stund. Om en vecka börjar jag plugga!


Postat av: Emma

För det första; fy fan för alla era ormar. :P



He he, när du rastade hundarna hade varit en rolig syn att se. :P

Det är lite filmer ni sett nu. :P He he..

2009-03-03 @ 10:11:53
URL: http://www.extrasyndrom.blogspot.com
Postat av: Vicki

Haft fullt upp i helgen?? Hur är det med din man snart börja att jobba?



Vicki

2009-03-03 @ 17:04:16
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com

Skriv ditt meddelande här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0