Få se nu....

Det är det här som är de dumma med å inte skriva ofta i bloggen. Man vet inte riktigt vars man ska börja skriva.

Veckan nere i Hedemora hos mor var iaf jättetrevlig. Vart inte så jättemycke studera eftersom det var svårt å få någon bra studiero med massa folk runtomkring sig och den dator som startar om och dummar sig hela tiden. Men men.. Det löser sig nog tillslut endå. Hade kanonväder nästan hela veckan nere i dalarna. Helt fantastiskt. Tror bara det var en eller två dagar som jacka fick lov att användas, annars så var de t-shirt eller linne som gällde! SUPER!

Minns inte riktigt vad vi gjorde där nere egentligen. Vi både tog det lugnt, samtidigt som vi hade fullt upp. Var och kollade på en gård som vi var lite småsugna på enda tills vi insåg att det är ganska mycket pengar och att det skulle bli 2-3gånger så mycket mer innan man renoverat allt färdigt. Så då slog vi ner de tankarna. Även om det är ett förjävla bra objekt. Men men. Finns andra gårdar som är i bättre skick till samma pris.

Var även och klippte och färgade håret. Vart nån form av blond med röda och lila slingor i, och klippt i en enligt mig passande frisyr. Vart supernöjd! Är så härligt att äntligen ha fått klippa håret ordentligt å fått det färgat på riktigt, och inte bara färgning som jag gjort själv.

Sen så träffade vi Emma & Björn. Ena dan så var dom upp till Hedemora så barnen fick träffas å busa. Men då var Novah förkyld å skitgrinig. Så det var ingenting som dög åt henne och var jättetyken mot Björn. Sen en annan dag var vi ner till dom och hälsade på. Novah mycket piggare, men då hade Björn börjat bli småkrasslig. Och så hade Novah ännu en sån där tjurskall-dag... Björn fick inte ens titta på henne utan att hon vart arg, och så skulle hon självfallet ha ALLA leksaker som Björn höll på med. Stackars Björnen... Inte lätt å vara grabb jämt inte.

Vi var även och handlade en till albino tigerpyton, köpte en hanne till våran hona, är 1 meter längre än honan än så länge. Men de kommer nog bli bra :-)

Har även sen igår startat kampen mot vikten. Få se hur det kommer att gå. Har en 15-20kg som jag vill bli av med.



Skriv ditt meddelande här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0