Vart ska man börja?

Hm ska försöka göra en resumé över vad som skett senaste veckan.

Har försökt att låta bli att tänka så mycket nu under veckan. Och lyckats ganska bra tror jag. Förutom i vissa stunder när allt kommer över en igen. Som dom där urdumma tankarna på hur det SKULLE ha varit nu om allt gått som det skulle... Men men.. Det var inte det jag skulle berätta om nu, det får bli en annan dag när jag orkar tacklas med de minnena, tankarna och känslorna igen.

Söndag: Resa. Mestadels av dagen ägnades åt att resa. Det som var tänkt att bli en 6½timmes bussresa blev 7 timmars resa istället. Precis när vi kommit till Härnösand så började det lukta helvete och ryka från ena bromsarna på bussen. Med andra ord redigt överhettade bromsar. Stod fast där i 40 min i väntan på att dom skulle kylas och släppa. Segt som tusan. Och inte lätt å försöka roa en less Novah heller. När vi kom nedanför Sundsvall så somnade hon äntligen och sov hela vägen till Gävle Bro. När vi var 45 min innan Gävle Bro så vaknade hon till en sväng och kröp upp i knät på mig och la sig och somnade om. Himla mysigt! Sen från Gävle Bro var det bilresa till Hedemora sen äntligen framme!

Måndag: Träffade far en stund (eller ja... blev mest hela dagen). Hjälpte han att få igång sitt ny-införskaffade internet. Martin fick igång på bilen och kom ner! Jippie! Det var nog det bästa av allt! Han kom ner nångång mitt i natten. Novah hade inte somnat så skickade han i säng med Novah och tog själv promenad med Maja upp till far. Just ja... Handlade julklappar åt Novah också!

Tisdag: Var iväg och hälsade på gammelfaster Anna och även farfar en sväng. Riktigt trevligt att få träffa dom igen, även om Anna var om möjligt sämre än i somras. Känns så himla trist och tungt att se henne i det skick hon är idag. Minns henne sen min barndom när man var dit och hälsade på. Alltid fick man rejält fika med massor av olika sorter hembakt. Busade och lekte med oss barn. Men men... Tillbaks till relativ nutid iaf. På kvällen/eftermiddan vart det bakning hemma hos mor. Lite smörrekaka, sirapskakor, chokladsnittar och drömmar. Just ja. Körde även ut Maja till en arbetskamrat till mor och vi var ut i skogen på en långpromenad med hundarna för att dom skulle få bekanta sig.

Onsdag: Självaste julafton! Började dagen med att baka sista omgången nougat, kola och fudge som skulle ut till mors arbetskamrat som tack för att hon hade våran jycke där. Hon verkade bli glad över de iaf. Och det hade gått bra å ha Maja också. Handlade lite sill och potatis och for till far och åt jullunch där. Medans vi väntade på potatisen skulle koka så öppnade vi lite julklappar. Efter lunchen for vi tillbaks hem till mor, kollade på kalle, åt middag och öppnade mer julklappar. Efter julklappsöppningen spelade vi Nintendo Wii (boxning, bowling och Rayman Raving Rabbids)

Torsdag: Martin for uppåt igen *trist*. Annars tog vi det mest lugnt. Promenad ner till Ica och sen till Gurras mor på fika. Lina och hennes kompis tog med sig Novah på promenad tillbaks hem till mor.

Fredag: Tog det också mest lugnt och spelade Rayman Raving Rabbids medans Lina och hennes kompis tog med sig Novah på långpromenad i vagnen.

Lördag: Upp till Borlänge och shoppade ett par skor. Äntligen fick jag mina efterlängtade stövlar! Har i många år varit ute efter ett par stövlar som passar på mina fötter och nu äntligen!

Söndag: Ja.. Vad fan har vi gjort idag egentligen? Joooo... Vi tog en promenad ner till Lidl och tillbaks. Sen till det obligatoriska Rayman Raving Rabbids! Jävlar vilket beroendeframkallande spel!

Ja det var väl iaf litegranna om vad som skett nu i veckan.


Postat av: Helena

Kikar in för att önska dig & din familj ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas ni får en härlig nyårsafton & ett bra år 2009!

Kram kram

2008-12-31 @ 08:40:46
URL: http://mysunshine.bloggagratis.se
Postat av: Vicki

Är ni fortfarande i väg?? Har ni firat nyår där också?



God fortsättning, Vicki

2009-01-01 @ 19:08:59
URL: http://fotbollsvicki.blogspot.com

Skriv ditt meddelande här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0