Bullbak och bilförsäljning

Igår slog jag och Novah på stort! Vi bakade bullar! Superkanongoda saffransvaniljbullar med russin!
Så nu har jag för första gången i mitt liv bakat mjölkfria bullar. Och det vart precis lika bra som med riktig mjölk, som med havremjölk (om dom nästan inte blev bättre som mjölkfria) Novah var jätteduktig med att hjälpa till att baka. Nästan lite för duktig dock....

Ungefär så här såg det väl ut under bakningstiden:
  • Sopade undan mjölet mamma haft på bänken så inte bullarna blir mjöliga när dom ska bakas ut
  • Plockade undan degen mamma hade ut på bänken så inte kaveln blir full i deg
  • Plockade bort alla russin mamma hade på degen (hur kan mamma vara så dum å stoppa russin i degen när man kan stoppa dom raka vägen i munnen för?)
  • Papper knöcklar man ihop och lägger brevid kaminen, även de konstiga räfflade runda papprena som mamma ställde upp på rad på plåtarna
  • Varför i hela fridens namn stoppar man deg på papper för när papper är till för att eldas i kaminen med? Nej bort med de!
  • Pärlsocker? Samma som med russin, varför envisas med att stoppa det PÅ bullarna när det är MYCKET lättare att stoppa det i munnen på en gång?


Sen försöker vi även sälja iväg Golfen. Har trillat in en del mail idag. Var tillochmed en och tittade på den. Så vart akutstäda en del här hemma OM det skulle bli något köp så man kan ha de lite snyggt hemma när det kommer in nytt folk, även om det bara är för att skriva på ägarbytarpapprena. Men nu blev det ju dock ingen affär. Bättre lycka nästa gång.
Om det är någon som är intresserad så finns annonsen här.

Och som ni ser så har sidan fått lite nytt utseende. Tack Lavali för hjälpen med headern! Du  träffade verkligen Bulls Eye med den rosa snaken *blink*!



Skriv ditt meddelande här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0